Der spilles kegler alle onsdage fra 1. onsdag i maj til 1. onsdag i september, fra kl. 18.00 til kl. 21.00

I kegleklubben spiller vi til liste, det betyder at man spiller 10 gange inden sidste onsdag i august, ud fra disse resultater, vil der blive kåret en klubmester, der er forskellige rækker man kan spille i, det kommer an på hvor ny/god man er. Alle vil derfor have en fair chance for at kunne spille om medaljer.

Vi har også lavet en turnering hvor der trækkes lod om en modstander, vinderen går videre, indtil der er fundet en vinder.

Den sidste onsdag i sæsonen vil alle vinderne blive kåret med præmier og blomster, derefter spiller vi kuvertspil, denne dag behøver man ikke være medlem for at deltage

Sæsonen for kegler & billard sluttes af med en fest for medlemmerne, denne fest finder sted 2. lørdag i september.

Udover der spilles kegler om onsdagen, så bliver der også tændt op i grillen og det vil være muligt at købe burger, flæskestegssandwich og pølser, samt drikkevare, til rimelige priser. Dette vil ske i tidsrummet kl. 18.00 til ca. 19.00

Ønsker man at blive medlem af kegle- & billardklubben kan man melde sig ind på vores klubaftener, man bliver automatisk medlem af begge dele, så man kan spille både billard og kegler. Alle som ønsker medlemskab skal være meldt inde inden den 1. juli i indeværende sæson.

Man kan ”kun” spille billard og/eller kegler hvis man er medlem af klubben, medlemskabet koster 200 kr. for en sæson.

Alle over 18 år, med tilknytning til Selandia, kan blive medlem.

Kontaktperson: Ea, Have 178

Del siden