Skriv dig op til at modtage Nyhedsbrevet her

Se det nyeste nyhedsbrev her:


Kære Selandia´er

Sæson 2024 er så småt startet op i Selandia, diverse projekter er startet op hist og her, første pligtdag er veloverstået og snart stiger flaget til vejs hver søndag.

Flaghejsning
I den forbindelse vil bestyrelsen vil gerne byde velkommen til flaghejsning og åbning af sæson 2024. Vi synger flaget op i samarbejde med spillemændene, og derefter serveres et lækkert morgenmåltid.

Dato: Søndag den 28/4 kl 10:00.


Vi ser frem endnu en god sæson, hvor vi igen vil gøre vores til, at der sker lidt i vores dejlige forening.
Baren er åben og efter kl 12 vil der være en gratis øl eller vand til de fremmødte.

Haveleje stigning:
Den 15. marts blev referat fra vores generalforsamling lagt ud på sociale medier, vores hjemmeside og sendt direkte til medlemmers mail, vel at mærke, hvis man har tilmeldt sig nyhedsbrev på hjemmesiden. Alligevel må vi konstatere, at der er en del som ikke har læst referatet.

Fra 1/4 er havelejen steget til 1250 kr. pr. kvt., men der er rigtig mange som kun har indbetalt 1050 kr., og indtil nu er der stadig 48 haver, som ikke har betalt de sidste 200 kr., og 5 som slet ikke har betalt haveleje. Hvis du er i tvivl, så tjek med din bank.

Bestilte postkasser:
På trods af, at man fra januar til slut marts havde mulighed for at "tilmelde" sig postkasse-anlægget ved indgangen mod egenbetaling, har vi efterfølgende fået en del andre interesseret. Vi kommer til at samle ønskerne om postkasser sammen, da man betaler en del i fragt. Så har man været sent ud, så bliver man nødt til at være lidt tålmodig, bestyrelsen skal nok informere om hvornår den er klar.

For den som endnu ikke har hentet nøgler og betalt. Der er kontortid den første tirsdag i maj fra kl. 17-18, hvor I gerne må komme op og afhente samt betale.

Arrangementer i maj:

BRUNCH
Som noget nyt laver vi brunch den første søndag i hver måned (maj-sep, dog på nær august pga sommerfesten)

Første gang den 5. marts kl. 10:00

Det sker dog med forudbetaling senest onsdagen op til selve datoen, for at arrangere indkøb, så vi ved hvor mange der kommer/deltager.

Alle er velkomne incl. familie og venner, dog kun grupper af max 10 personer, så vi ikke lige pludselig får store fødselsdagsselskaber af 25 personer eller mere :-)


Prisen er kr. 75 pr person og skal indbetales på mobilepay box 0716YT (foretrækkes) allersenest den 1. maj (for deltagelse i brunch den 5. maj - skriv gerne have nr. og antal i kommentarfeltet. Hvis man ikke har Mobilepay, så smid en seddel med navn og penge i postkassen i have 24.
BANKO
Så gentager vi succesen

Tirsdag d. 21. maj 2024 kl. 17:30 (dørene åbnes kl. 17:00)


Igen i år er der 10 ordinære spil og 2 ekstra spil. Derudover er der også amerikansklotteri med masser af flotte gaver, og man kan også vinde på indgangsbilletten

Vi sælger øl, vand, kaffe, kage og pølser med brød til billige penge

Prisen er 100 kr. pr person, som inkluderer 5 bankoplader, og der kan købes ekstra plader ved indgangen på dagen til 20 kr. pr. plade.

Tilmelding og betaling skal ske til Mona senest fredag d. 17 maj på mobilepay 22 90 23 45. Hvis du ikke har mobilepay, kan du smide en kuvert med navn og penge i postkassen i have 206.

Da der er rift om pladserne, er det først til mølle-princip. Familie og venner er også velkomne
Vi glæder os til at se jer til endnu en hyggelig banko aften

Husk at tjekke kalenderen, som alle har fået i deres "egne" postkasser.

På bestyrelsens vegne - Lena